Mies ryösti pankin treffeillään – nainen joutui pakokuskiksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monilla on kokemuksia huonoista ensitreffeistä, mutta harva joutuu sentään vastentahtoisesti deittinsä rikoskumppaniksi. Eräälle 40-vuotiaalle yhdysvaltalaisnaiselle kävi juuri näin. Massachusettsissa asuva Shelby Sampson oli tavannut 33-vuotiaan Christopher Castillon deittisovelluksessa, ja kaksikko sopi treffit. Sampson nouti treffikumppaninsa tämän vanhempien kotoa.

Noin puolen tunnin päästä Castillo pyysi naista ajamaan hänet pankkiin. Muutaman minuutin jälkeen Castillo juoksi takaisin autolle ase kädessään ja käski Sampsonia painamaan kaasua. Paniikkiin mennyt nainen teki työtä käskettyä kunnes huomasi poliisien jahtaavan heitä, pysäytti auton ja hyppäsi pois. Viranomaiset pidättivät hänet ja autossa piilotelleen Castillon.

Pankkiryöstäjän pakokuskiksi ensitreffeillä joutunut Sampson selvisi pelottavasta tilanteesta säikähdyksellä ja välttyi tuomiolta. Castillo tuomittiin teostaan yhteensä viiden vuoden rangaistukseen, uutisoi CNN.