IL: Pandora asuu Vantaalla – kihlattu on suomalainen jääkiekkoilija

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eurodance-laulaja Anneli ”Pandora” Magnussonin asuu Vantaalla yhdessä jääkiekkoilija Mikko Peltosen kanssa. Pari on seurustellut seitsemän vuoden ajan. Pandoran 16-vuotias poika asuu puolestaan Ruotsissa, joten laulaja viettää aikaansa paljon myös kotimaassaan.

Iltalehti kertoo, että parilla on ikäeroa 12 vuotta. Pandora keikkailee ahkerasti ja hän kehuu itsetuntonsa olevan nykyisin parempi kuin ikinä. Nainen täyttää kesällä 50 vuotta.

Mikko Peltonen on Porin Ässät -jääkiekkojoukkueen kasvatti ja toimii toisinaan DJ:n roolissa naisystävänsä keikoilla. Pandora nähdään useammalla suomalaisella esiintymislavalla tulevan kesän aikana. Kaksikon yhteinen koti löytyy läheltä Helsinki-Vantaan lentokenttää, joten liikkuminen Ruotsin ja Suomen välillä sujuu vaivattomasti.