Sinkkumies lupaa 25 000 dollaria hänelle tyttöystävän löytävälle

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kumppanin löytämisen pitäisi ainakin teoriassa olla nykyään helpompaa sosiaalisen median ja erilaisten deittipalveluiden ansiosta. Kaikkia ei kuitenkaan parisuhdemarkkinoilla onnista.

Sinkkuuteen kyllästynyt yhdysvaltalainen liikemies Jeff Gebhart on päättänyt etsiä tyttöystävää vaikka rahan avulla. Hän lupaa 25 000 dollarin palkkion sille henkilölle, joka onnistuu löytämään hänelle tyttöystävän. Gebhart kuvailee kyllästyneensä sekä perinteiseen deittailuun että treffisovelluksiin.

Jotta puhemies saisi 25 000 dollarin palkkion, täytyy kumppanin täytyy CBS-uutissivuston mukaan tapailla pelkästään Gebhartia vähintään 365 vuorokauden ajan. Itseään seurustelukumppaniksi ehdottavat naiset eivät ole miehen mukaan kelvollisia palkkion saajiksi.

Potentiaalisten seurustelukumppanien täytyy myös täyttää kysely, jonka tarkoituksena on selvittää ovatko he kelvollisia Gebhartille. 47-vuotiaalle miehelle voi ehdottaa potentiaalisia kumppaneita hänen datejeff.com-verkkosivuillaan.