Supertähtiä Blockfesteille: ”Gucci Mane, Migos, Playboi Carti…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella ensi kesänä järjestettävän Blockfestin pääesiintyjäksi on kiinnitetty perjantaina ensimmäisen singlensä tulevalta Culture III -albumiltaan julkaissut Migos. Myös trap-pioneeri Gucci Mane sekä Rae Sremmurd -duosta tuttu ja menestyksekkäästi soolouraa tekevä Swae Lee esiintyvät ensi kesänä Tampereen Ratinassa.

Uusina kansainvälisiä tähtinä Blockfesteille on nyt kiinnitetty myös Playboi Carti, City Morque, Denzel Curry, Danileigh, Saweetie ja Trippie Redd. Yhdysvaltalaisten artistien lisäksi myös Emma-gaalassa useita palkintoja kahminut JVG on lisätty ohjelmistoon.

Muut uudet kotimaiset artistikiinnitykset ovat toista studioalbumiaan valmisteleva F, uutta musiikkia vasta julkaissut Gracias, comebackia tekevä Sini Sabotage, kaksi Emma-palkintoa kotiuttanut Jesse Markin, Def Jam Finlandin alla uuden Hitaasti-singlensä julkaissut Evelina, uuden materiaalin parissa työskentelevä Lukas Leon, tamperelaislähtöinen räppäri-laulaja Le Fvbelos, rap-artistina ja DJ:nä tunnettu Yeboyah sekä kesän päätöskeikan vetävä IBE.

Festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä. Oma pääsylippu Blockfesteille kannattaa ostaa ajoissa, sillä osa lipputyypeistä on jo myyty loppuun eikä festivaali vastaa kolmannen osapuolen välittämien ja/tai jälleenmyytyjen lippujen toimivuudesta. Viralliset liput saat itsellesi vain Ticketmasterista tai Tiketistä. Blockfest on useana vuonna varoittanut lippujen mustan pörssin kaupasta. Lisää esiintyjiä julkistetaan kevään aikana.