Tämän kevään kuumin hiustrendi – Evelina, Pihlaja ja Jannika B näyttävät mallia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muodin saralla useimmat trendit kiertävät kehää ja palaavat aina uudelleen muotivaikuttajien suosioon. Tällä hetkellä 90-luku näkyy hyvin vahvasti nuorten pukeutumisessa. Nyt vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä nähdään myös tämän hetken kuumimmissa hiustyyleissä.

Tällä hetkellä kuumin hiustrendi näkyy tekniikassa, jolla hiuksia värjätään. Suosioon on nopeasti noussut palkkimainen tummiin hiuksiin vaalennettu paksu raita tai leveämpi osio, jonka avulla omaa tyyliä pystyy vaihtelemaan hiusten jakauksen paikkaa muuttamalla.

Tämän hiustrendin ensimmäisiä esimerkkejä nähtiin huippusuositulla naisartistilla Dua Lipalla, jonka tulevalla Future Nostalgia -albumilla myös tullaan naisen mukaan kuulemaan 90-luvun inspiraatio hyvin vahvasti. Rohkeaan hiustrendiin on ottanut osaa myös kotimaiset poptähdet Pihlaja, Jannika B ja viimeisimpänä Evelina.

Jannika B huomasi myös itse hänen ja Evelinan hiustyylien samankaltaisuuden. ”No mutta ollaanhan me nyt Evelinan kanssa hiton hyvännäkösii sanoo Suomen Salon Seijat mitä tahansa”, laulaja kommentoi Instagram-kuvassaan. Jannika B luonnehtii omaa hiustyyliään humoristisesti skunkkitukaksi.

View this post on Instagram

Gaalahommii 👼🏼🥂

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen) on

View this post on Instagram

🤍🖤

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on