Amanda Bynes kihloihin – tapasi miehen vieroitushoidossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poskeensa sydäntatuoinnin ottanut takavuosien teinitähti Amanda Bynes on mennyt kihloihin Paul Michael -nimisen miehen kanssa. Hän on tuntenut miehen parin kuukauden ajan. Hän tarvitsee vanhemmiltaan ja oikeudelta luvan mennäkseen naimisiin, koska on holhouksenalaisena mielenterveysongelmiensa vuoksi.

Amanda Bynesilla on todettu päihdeongelmien lisäksi ainakin skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän karkasi aiemmin hoitoyksiköstään, mutta sijoittui lopulta vanhempiensa luokse asumaan. Nainen otti myös poskeensa sydämen muotoisen tatuoinnin. Kihlatusta miehestä ei tiedetä juuri mitään, sillä kyseessä ei ole julkisuuden henkilö, RadarOnline uutisoi. Pari on tavannut AA-kerhossa.

Amanda Bynesin elämä meni syöksykierteeseen päihderiippuvuuksien ja mielenterveysongelmien vuoksi seitsemän vuotta sitten. Nyt 33-vuotias nainen aloitti huumeiden käytön ollessaan vasta 16-vuotias. Nainen on viettänyt pitkiä aikoja suljetulla osastolla pakkohoidossa.

View this post on Instagram

Engaged to tha love of my life

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

View this post on Instagram

Lover

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on