Leigh-Anne Pinnock rantavedessä kuin seireeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtyeen kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa.

Tyttöbändin kaunotar pitää seuraajansa tyytyväisinä julkaisemalla itsestään tasaisin väliajoin näyttävää kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet nähdään upeassa kuvassa keikistelemässä rantavedessä bikineissä.

View this post on Instagram

Love me naked 🌊🧜🏽‍♀️

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.