Vauva ei tarvinnut lusikkaa – työnsi koko päänsä syntymäpäiväkakkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvoille on tärkeää antaa ensimmäisen vuoden aikana mahdollisimman paljon erilaisia makuja ja koostumuksia, että lapset tottuisivat moniin makuihin. Sokerin makuun moni vauva pääsee vasta vuoden täytettyään saadessaan maistaa omaa syntymäpäiväkakkuaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa yksivuotias on päässyt täytekakun makuun. Perhe on ollut ravintolassa juhlimassa tyttärensä ensimmäisiä syntymäpäiviä. Pikkuinen on saanut syöttötuolin tarjottimelle oman täytekakun, joka näyttää maistuvan tytölle erinomaisesti.

Vanhemmat ovat kuvanneet huvittuneina tilannetta, jossa tyttö on ahminut omaa syntymäpäiväkakkuaan. Lapsi ei ole malttanut käyttää käsiään lusikasta puhumattakaan kakun syömiseen vaan hän on ronskisti upottanut koko kasvonsa kakkuun yrittäessään saada siitä suuria paloja suuhunsa.