Hayden Panettiere haluaa poikaystävänsä vankilaan – syyttää perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hayden Panettiere on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten hänen rooleistaan muun muassa suosituissa Heroes ja Nashville -televisiosarjoissa. Nyt nainen on joutunut uutisotsikoihin syytettyään hänen miestään perheväkivallasta.

Hayden Panettiere on joutunut Radar Online -sivuston mukaan hänen poikaystävänsä Brian Hickersonin pahoinpitelemäksi. Mies oli ystävänpäivänä heitellyt pienikokoista Panettierea maahan, minkä lisäksi hän oli lyönyt nyrkillä naista kasvojen oikealle puolelle.

Tapahtuneella oli useampi todistaja, minkä vuoksi naisen perhe on melko varma siitä, että mies saadaan vastaamaan teostaan. Brian Hickersonia oltiin jo viime vuonna syyttämässä perheväkivallasta kun hän pahoinpiteli kolme kertaa Hayden Panettieren kahden päivän aikana. Tällöin nainen ei kuitenkaan suostunut tekemään syyttäjän kanssa yhteistyötä, minkä vuoksi mies pääsi pälkähänsä.