Nainen kuin gootti-Barbie – kauneusleikkauksiin jo 60 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty on luksustyylin bimbo. Hän on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon.

Kitty haluaa olla uniikki ja ainutlaatuinen. Hän pitää omaa ulkonäköään elämänsä suurimpana taideteoksena, johon panostaan runsaasti työtunteja ja rahaa. 46-vuotias nainen kertoo käyttäneensä kauneusleikkauksiin yhteensä 60.000 euroa. Pääasia on, että ulkonäkö on mahdollisimman omalaatuinen.

Nainen tunnustautuu kovan luokan Mötley Crüe -faniksi ja hänen kotoaan löytyy yhtyeelle omistettu baari. Bändin basisti Nikki Sixx poseeraa naisen vasempaan reiteen tehdyssä tatuoinnissa. Hän rakastaa juhlimista, joten omasta baarista on kätevä kulkea illan jälkeen omaan sänkyyn.