Pyykinpesukone kuulostaa rumpukoneelta – mies lähti jamitteluun mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on paljon hauskoja videoita, joissa nähdään miten taitavat muusikot loihtivat upeita kappaleita soittamalla esimerkiksi keittiöstä löytyvillä välineillä tai vaikkapa lasten leluilla. Nyt eräs mies huomasi kuitenkin, että hänen kodinkoneensa soittaa hyvin itse itseään.

Mies on kuvannut videolle pesukonettaan, joka kolisee niin rytmikkäästi, että se kuulostaa aivan siltä kuin kone yrittäisi lyödä rytmiä. Mies on hakenut itselleen tamburiinin ja lähtenyt mukaan jammailemaan pesukoneensa kanssa odotellessaan, että pyykit valmistuvat.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun pesukoneen ääni on kuulostanut musiikilta. Aiemmin on nähty huvittavia videoita, joissa rytmikäs pesukoneen pauke on lisätty elektronisen tanssimusiikin taustalle.