Kissa auttoi toveriaan syömään – suloinen teko videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita hellyttäviä tilanteita, joissa eläimet ovat tulleet toistensa apuihin. Nyt eräs nainen sai todistaa suloista hetkeä, jossa hänen lemmikkikissansa auttoi toista kissaa, jolla oli vaikeuksia syödä.

Moofie-niminen kissa oli ollut kastroitavana, minkä vuoksi sen päähän oli pujotettu muovitötterö, joka estää kissaa nuolemasta paranevia leikkaushaavoja. Tötterö on kuitenkin vaikeuttanut myös kissan ruokailua ja vaikuttanut sen ruokahaluun negatiivisesti.

Kun kissa viimein yritti syödä, sen päässä oleva tötterö kaatoi jatkuvasti ruokakipon kumoon. Nainen nosti ruokakulhon kissan kuljetuskopan päälle, että kissan olisi helpompi syödä, mutta Moofie päätti hypätä samalle tasolle, jolloin sama ongelma seurasi perässä.

Simba-niminen kissa oli seurannut vierestä tilannetta. Lopulta se oli tullut auttamaan toveriaan ruokailussa. Kissojen omistaja kuvasi videolle suloisen tilanteen, jossa Simba piteli ruokakulhoa paikoillaan, että Moofie pystyi viimein syömään.