Jenna Dewan valmistautuu vauvan tuloon – esitteli lastenhuoneensa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan meni juuri kihloihin hänen poikaystävänsä Steve Kazeen kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan viime syksynä, mutta on edennyt suhteessaan melko nopeasti. Tällä hetkellä pariskunta odottaa perheenlisäystä naisen tultua raskaaksi.

Nyt 39-vuotias Jenna Dewan jakoi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu raikkaan vaaleassa lastenhuoneessa. Dewan on sisustanut tulevaa vauvaa varten uuden lastenhuoneen yhteistyössä Pottery Barn Kids -lastentarvikeliikkeen kanssa.

Pottery Barn Kids -kanavan omassa julkaisussa nähdään videon muodossa kun Jenna Dewan esittelee huoneen ja näyttää millaisia materiaaleja ja sisustuselementtejä hän on huoneeseen valinnut. Tällä hetkellä Dewan on jo kahdeksannella kuulla, joten ei mene enää kauaakaan ennen kuin vauvan oma huone alkaa saamaan käyttöä.