Kate Hudson pelkää koronavirusta – turvautui hengityssuojaimeen

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinassa riehuva ja sieltä alkunsa saanut koronavirus on osoittautunut paljon alunperin luultua vakavammaksi uhaksi ihmisille. Se on levinnyt Kiinasta jo moneen maahan, minkä vuoksi monet lentoyhtiöt ovatkin peruneet lentojaan Kiinaan.

Koronaviruspelko on näkynyt matkustamisessa monella tavalla. Matkustajien on nähty monissa maissa käyttävän hengityssuojia, jollaiseen myös näyttelijä Kate Hudson turvautui. 40-vuotias tähti julkaisi itsestään sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hänellä nähdään hengityssuojain suun ympärillä.

Kate Hudson kommentoi kuvassaan, että tällaista matkustaminen on 2020-luvulla. Eräs kommentoija kuitenkin huomautti naista siitä, että mikäli hän on huolissaan koronaviruksesta, naisen tulisi ostaa parempi hengityssuojain. Kommentoijan mukaan tähden käyttämästä suojaimesta on todellisuudessa hyvin vähän apua.

View this post on Instagram

Travel. 2020. #😳

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on