Aseella ryöstetty Harry Styles kommentoi tapahtunutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin viikko sitten brittiläinen poptähti Harry Styles joutui hyvin vaaralliseen ja pelottavaan tilanteeseen. Hänet ryöstettiin Lontoossa ystävänpäivänä, perjantaina 14. helmikuuta. Nyt mies on avautunut kokemuksestaan ensimmäistä kertaa.

Harry Styles oli viettämässä iltaa Pohjois-Lontoon Hampsteadissa, kun häntä lähestyi puukon esiin ottanut mies. Tilanteessa rauhallisesti käyttäytynyt muusikko antoi ryöstäjälle käteistä ja selvisi välikohtauksesta näin ollen ehjin nahoin. 26-vuotias mies voi tällä hetkellä sanojensa mukaan hyvin.

Harry Styles on kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan tapahtumia hyvin lyhyesti kertomalla vain olevansa kunnossa. Tapahtuman jälkeen muusikko oli tosin ollut hyvin järkyttynyt. Tekijää ei ole vielä toistaiseksi saatu kiinni.