Rosa-Maria Ryyti lomaili Välimerellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 45.000 seuraajaa.

Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt missikaunotar nähdään poseeraamassa kameralle Espanjalle kuuluvan Baleaarien saariryhmän Menorcalla, jossa kuvankaunis suomalainen missikaunotar keikisteli oransseissa bikineissä. Kuvatekstin perusteella Ryyti aikoo seuraavaksi suunnata lomalle kohteeseen, jossa ei ole kovin paljon turisteja, mutta kuitenkin lämmintä.

View this post on Instagram

Santa Monica on my mind… 🌴

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on