Haluatko Kim Kardashianin kurvit? Nämä shortsit tekevät sen helposti

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on epäilemättä haaveillut samanlaisesta takapuolesta kuin seurapiiritähti Kim Kardashianilla. Harvemmalla on kuitenkaan aikaa ja varaa sellaisiin toimenpiteisiin, joilla tähti on saanut takapuolestaan nykyisen kaltaisen.

Kolmen pohjoismaisen suunnittelijan ansiosta lähes kuka tahansa voi saada itselleen Kardashian-tyylisen takapuolen. Ida Jonsson, Simon Saarinen ja Beate Karlsson ovat luoneet The Bum -nimiset pyöräilyshortsit, joiden runsas muoto muistuttaa seurapiiritäden ulkoisista avuista. Katso kuvat tästä ja tästä.

Kolmikko analysoi projektia varten valtavan määrän Kim Kardashianista otettuja kuvia, joiden pohjalta he loivat aidonkokoisen 3D-mallinnoksen tähden takapuolesta. Taipuisasta silikonista valmistettujen shortsien prototyyppiä esiteltiin taannoin New Yorkin muotiviikoilla. New York Post -lehden mukaan valmiiden shortsien hinta tulee olemaan noin 420-560 euroa.