Lady Gaga julkaisee uutta musiikkia – näyttävä video antaa esimakua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gaga on tunnettu suuresta äänestään ja lukemattomista hiteistään. Nainen julkaisi oman Joanne-nimisen albuminsa vuonna 2016, minkä jälkeen julkaistiin A Star Is Born -elokuvamusiikkialbumi. Nyt artisti on viimein julkaisemassa omaa uutta musiikkia.

Lady Gaga julkaisee perjantaina 28. helmikuuta uuden singlen, joka kantaa nimeä Stupid Love. Nainen antoi kappaleen visuaalisesta maailmasta hieman esimakua julkaisemalla näyttävän kuvan ja videon, jossa naisella nähdään melko futuristinen tyyli.

Lady Gagalla on videolla ja kuvassa pitkät vaaleanpunaiset hiukset. Videolla nainen on kuin soturi, joka on juuri hävinnyt taistelun oman joukkueensa kanssa. Videolla laulaja herkistyy ja sanoo, että ainut asia mitä hän halusi oli tulla rakastetuksi.

View this post on Instagram

“STUPID LOVE” 2/28, midnight ET ❣️ #LG6

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on