Japanilainen uusi ruokatrendi – täytekakku salaattisisuksella

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty jo vuosia kuvia suositusta vesimelonikakusta. Vesimelonikakussa melonista leikatut kerrokset muodostavat kakun, jonka väleihin laitetaan muita marjoja ja hedelmiä. Yksinkertaisimmassa versiossa vesimelonipala vain päällystetään ja koristellaan terveellisillä herkuilla. Nyt videolla nähdään kuitenkin täytekakku salaattisisuksella.

Monet erikoiset ja näyttävät herkut saavat alkunsa Japanista. Nyt Tastemade Travel -sivuston jakamalla Facebook-videolla nähdään eriskummallinen salaattikakku. Kyseessä on makealta herkulta näyttävä täytekakku, jonka sisältä paljastuukin kasviksilla ja salaatilla täytetty sisus.

Salaattikakut ovat nouseva trendi, joita tarjoillaan Japanissa jo monissa kahviloissa. Tofulla kuorrutettuja kakkuja syödään niin aamupalaksi, lounaalla kuin illalliseksikin. Eniten ne muistuttavat suomalaisten silmiin voileipäkakkua, joka on vain koottu hieman poikkeuksellisemmalla tavalla.

Cakes With A Veggie Twist

You'll either love or hate what's inside these cakes!

Publiée par Tastemade Travel sur Vendredi 21 février 2020