Milla Jovovich herkässä kuvassa: ”Toimin nykyään vain maitotehtaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ukrainalaissyntyinen malli ja näyttelijä Milla Jovovich tunnetaan parhaiten hänen roolistaan Resident Evil -elokuvasarjassa, ja naiselta tulee tänä vuonna myös uusi elokuva Monster Hunter. Nainen sai kaksi viikkoa sitten pienen tyttären, jolle annettiin nimeksi Osian.

Milla Jovovich julkaisi hänen Instagram-kanavallaan herkän kuvan, jossa hän makaa sängyssä nukkuva vauva kainalossaan. 44-vuotiaalta naiselta on kyselty kuulumisia ja sitä mitä hän on viime aikoina tehnyt. Nainen haluaa kuvan myötä kertoa kaikille kiinnostuneille, että hän on toiminut vain ja ainoastaan maitotehtaana hänen pienelle tytölleen.

Milla Jovovich on naimisissa Paul W. S. Andersonin kanssa ja pariskunnalla on kolme lasta, Ever, Dashiel ja juuri syntynyt Osian. Nuorin tytär syntyi perheeseen maanantaina 2. helmikuuta. Heti seuraavana päivänä ylpeä äiti jakoi Instagram-kanavallaan kuvia hurmaavan kauniista pienokaisesta.