Juna ajoi ylinopeutta poliisin tutkaan: ”Saako VR postia?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa liikenteen ajonopeuksia valvotaan monin paikoin niin sanotuilla peltipoliiseilla, mutta myös liikkuvilla kamera-autoilla. Nyt eräs sellainen on saanut rysän päältä kiinni hyvin poikkeuksellisen kaaharin. Itä-Suomen poliisilaitos julkaisi Facebookissa kuvan erikoisesta ylinopeudesta.

Poliisin kamera-auto sattui nimittäin olemaan viime lauantaina puolen päivän aikaan valvomassa ajonopeuksia tieosuudella, jonka vieressä kulkevat junanraiteet. Sattumalta juuri samaan aikaan tulikin tukkilastissa ollut tavarajuna, jolle kamera-auto mittasi ajonopeudeksi 73 kilometriä tunnissa. Viranomaiset julkaisivat poikkeuksellisen valokuvan Facebookissa kommenttien kera.

– Tekikö karkauspäivä tepposet liikennepoliisin kamera-autolle vai saako VR postia Liikenneturvallisuuskeskukselta lähitulevaisuudessa? poliisi kysyi kuvan yhteydessä.

Tekikö karkauspäivä tepposet liikennepoliisin kamera-autolle vai saako VR postia Liikenneturvallisuuskeskukselta lähitulevaisuudessa? 🤔

Publiée par Itä-Suomen Poliisi sur Dimanche 1 mars 2020