Robbie Williams ja Ayda Field saivat neljännen lapsen – pitivät odotuksen salaisuutena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field ovat saaneet neljännen lapsen. Aviopari on pitänyt neljännen lapsen tulon koko raskausajan salaisuutena, mutta nyt he ilmoittivat häkeltyneenä onnesta uuden poikavauvansa syntymästä.

Ayda Field ja Robbie Williamsilla on jo seitsemänvuotias tytär Theodora, viisivuotias poika Charlton ja puolitoistavuotias Colette. Nyt perhe on Aydan mukaan viimein täysilukuinen kun he saivat vielä ystävänpäivänä pienen pojan, jonka tuoreet vanhemmat ovat nimenneet Beau Benedictiksi.

Ayda Field ja Robbie Williams käyttivät Beaun kohdalla samaa sijaisodottajaa, joka kantoi pariskunnalle myös Colette-tyttären. Ayda on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan hellyttävän videon, jossa nähdään miten ylpeä isä pitää pientä poikaansa sylissään.