Ystävä kehotti Ben Affleckia jättämään Batman-roolin – pelkäsi juovan itsensä hengiltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ben Affleck näytteli supersankari Batmania elokuvissa Batman v Superman – Dawn of Justice ja Justice League. Tähden oli määrä esittää hahmoa vielä uudelleen, mutta hän luopui roolista.

Affleck on avautunut tuoreessa New York Times -lehden haastattelussa roolin jättämisen syistä. Päätöksen taustalla oli muun muassa ystävä, joka pelkäsi päihdeongelmien kanssa painineen näyttelijän vajoavan jälleen alkoholismiin.

– Näytin jollekin The Batman -elokuvan käsikirjoituksen. Hän kommentoi: ”käsikirjoitus on hyvä, mutta pelkään sinun myös juovan itsesi hengiltä jos käyt uudelleen läpi kaiken sen minkä olet juuri käynyt läpi”, Affleck paljasti.

Affleckin oli määrä käsikirjoittaa, ohjata ja näytellä The Batman -elokuvassa. Hänen jälkeensä tulevan elokuvan ohjaajaksi kiinnitettiin Matt Reeves ja pääosanesittäjäksi Robert Pattinson.