Demi Rosen toppi jäi pieneksi – kurvit eivät mahtuneet piiloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Maailmankuuluksi kuvillaan noussut kurvitar nähdään usein hyvin niukoissa asuissa, joissa hänen muodokas vartalonsa pääsee oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

View this post on Instagram

Sun kisses 🥰 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

24-vuotias Demi Rose nähdään tällä kertaa keikistelemässä Yhdysvalloissa Los Angelesissa, jossa hänen pieni valkoinen toppinsa on jäänyt selvästi hieman pieneksi poven kokoon verrattuna. Niukka asuvalinta onkin kovilla, eikä onnistu peittämään etumusta kokonaisuudessaan. Nykyisin Demi markkinoi Fashionnova-vaatemerkin tuotteita erityisesti sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

🌤💙 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi Rose on kuvannut viime aikoina paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin hänen omilta lomamatkoiltaan. Rose ihastutti seuraajiaan taannoin leikkisällä kuvalla, jossa hän makoilee rantahiekalle asetetun lehden päällä ja esittelee paljaita pakaroitaan. Hänen tuoreimmat kuvansa haastavat näyttävyydessä edeltäjänsä kirkkaasti.