Bikinipeppu pääosassa kylpyhuoneessa – Emily Ratajkowskin somekuva ihastuttaa faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Ratajkowski valitseekin ylleen aina asuja, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

View this post on Instagram

Summer is calling. @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily Ratajkowski nähdään keikistelemässä kylpyhuoneessa tyylikkäissä keltamustissa bikineissä, jotka paljastavat hänen takapuolensa lähes kokonaisuudessaan. Kuvatekstissä Emily toteaa valmistautuvansa jo kovasti tulevaa kesää.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowskin asuvalinta korosti naisen hoikkaa mallivartaloa paljastamalla kokonaan hänen paljaan vatsansa. 28-vuotias malli on aiemmin avautunut seksikkyydestään ja kertonut kokevansa sen sekä taakaksi että supervoimaksi. Tässä valkoisessa asussa nainen näytti kokevan seksikkyytensä lähinnä vain supervoimanaan.