Kylie Jenner esittelee vatsaansa – näyttävä asu korostaa kurveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreista kuvista.

Kylie Jenner julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään kaunottaren näyttävä tiimalasivartalo pääosassa. Tällä kerralla nainen onkin korostanut asuvalinnallaan hänen litteää vatsaansa takapuolen sijaan.

Kylie Jenner on pukenut ylleen repaleisen hameen, joka on vedetty hyvin alas lantion leveimpään kohtaan. Jennerillä on myös pikkuruinen toppi, jonka kangas on samaa kirjavaa kuviota hameen kanssa. Asun kruunaa vatsalla kimalteleva koru, johon näytetään saaneen inspiraatiota vatsatanssijoilta.

View this post on Instagram

save a spot 4 me 🦋

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on