Meghan Markle haluaa Hollywood-rooleihin – erityisesti supersankarielokuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ennen kuin Meghan Markle meni naimisiin prinssi Harryn kanssa, tunnettiin hänet parhaiten näyttelijänä. Nyt tähti suunnittelee paluuta vanhan työnsä jälkeen vetäydyttyään rooleista hovissa aviomiehensä kanssa kuninkaallisista titteleistään.

Marklen kerrotaan havittelevan parhaillaan isoja Hollywood-rooleja. Parhaillaan neuvotteluja tuottajien kanssa suunnitteleva tähti on Daily Mailin mukaan kiinnostunut erityisesti supersankarielokuvista. Markle on jo toiminut ääninäyttelijänä tulevassa Disney-elokuvassa.

Kiinnostus ei ole yksipuolista. Marklen agentin, Nick Collinsin, kerrotaan saaneen runsain määrin työtarjouksia tähden luovuttua kuninkaallisesta tittelistään. Ero hovista tulee tapahtumaan virallisesti 31. maaliskuuta 2020.