Omistaja juksasi koiriaan – syötti niille herkullista ilmaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeille opetetaan usein kärsivällisyyttä ja hauskoja temppuja herkullisten naksujen avulla. Nyt videolla nähdään hauska esimerkki siitä miten koiria pystyy opettamaan myös ilman ruokaa.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään neljä kultaistanoutajaa, jotka ovat kokoontuneet istumaan omistajansa eteen. Koirat odottavat innokkaina, että omistaja antaisi niille herkkuja, joita mies piilottelee pienessä kulhossaan.

Videolta nähdään, että miehen pieni kulho on täysin tyhjä. Koirat eivät kuitenkaan tiedä sitä, että ne kerjäävät omistajaltaan ilmaa. Mies syöttää jokaiselle koiralle suoraan suuhun vuorotellen herkullista ilmaa, jonka saatuaan jokainen yksilö näyttää olevan kuitenkin hämmentävän tyytyväinen.