Sanan musiikkivideo tuo somehäirintää tosielämään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sanan uusi musiikkivideo tuo ihmisten somekäyttäytymisen reaalimaailmaan, sillä kappale Tuntematon pureutuu ihmisten nykyajan sosiaalisen median käyttäytymisen varjopuoliin. Musiikkivideo tuo netissä tapahtuvaa häirintää oikeaan maailmaan.

– Sä voit uhata tappaa mut, voit runkata mun kuville, piikitellä ja vittuilla, mutta tekisitkö sä sen kasvotusten mun edessä? Sana kysyy.

Musiikkivideolla esiintyy Suomen ainoa aktiivinen miekannielijä Jyri Ventrillogue. Kappale kertoo nykyajan nettikiusaamisesta ja herättää ajatuksia siitä, miltä nettikiusaaminen näyttäisi, jos ihmiset tekisivät sitä todellisessa elämässä.

– Mä oon aina ollut se pelle tai huora, jota saa haukkua, uhkailla ja alistaa. Ei se tunnu enää miltään, koska oon valitettavasti joutunut oppia elämään sellaisen kommentoinnin kanssa. Jollekin tällainen jatkuva suunsoitto ja lyttääminen voi olla kuitenkin todella kova paikka. Kaikista ei voi tai pidä tykätä, mutta jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin tarviiko sanoa ollenkaan? Mitä siinä voittaa? Ei mitään, Sana kommentoi.