Alligaattori asui kodin kellarissa 25 vuoden ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa asuvan naisen kellarista on löytynyt siellä vuosikymmeniä asunut alligaattori. Kyseessä oli asukkaan mukaan hänen epätavallinen lemmikkinsä.

Viranomaiset saivat taannoin vihjeen, jonka mukaan Groveportissa sijaitsevan kodin kellarissa pidettiin alligaattoria. Vihje osoittautui paikkansapitäväksi, sillä kellarista löydettiin yli kahdenkymmenen vuoden ikään ehtinyt puolitoistametrinen matelija.

Talon asukkaan mukaan hän oli ostanut alligaattorin 25 vuotta aikaisemmin matelijoihin erikoistuneelta kirpputorilta. Hän oli siitä saakka kasvattanut matelijaa kellarissaan. Alligaattorien pitäminen kodeissa on Ohion lain vastaista, ja eläin on CNN-uutissivuston mukaan sittemmin toimitettu lämpimämmässä South Carolinassa sijaitsevaan eläinsuojaan.

 

There’s some things they just don’t teach you in the Police Academy.On February 27th, 2020, Madison Township Police…

Publiée par Madison Township Police Department sur Vendredi 28 février 2020