Blac Chyna nautiskeli bikineissä – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna tuli tunnetuksi seurusteltuaan Kardashianien klaaniin kuuluneen Robin kanssa. He saivat oman televisio-ohjelman ja lopulta myös yhteisen lapsen. Eron jälkeen kaikki parin väliset asiat on hoidettu oikeusteitse, ja oikeusjutut jatkuvat yhä edelleen.

Nyt Chyna nähdään esittelemässä poikkeuksellisen kurvikasta vartaloaan bikineissä, jotka korostivat hänen nykyisiä muotojaan. Kehopositiivisuus on nostettu usein esiin Blac Chynan kohdalla, ja hän onkin toiminut ilmiön näkyvänä sanansaattajana.

Äskettäin oikeus tuomitsi hänet maksamaan 72 000 euroa vuokraisännälleen. Hän on riidellyt ja katkaissut välit äitiinsä, kampaajiinsa, lastensa isiin ja nyt jopa entiseen vuokranantajaansa. Blac Chyna jätti vuokrat maksamatta. Kohumalli vuokrasi kuuden makuuhuoneen asuntoa Studio Citysta, Los Angelesista. Asunnon vuokra oli 16.000 dollaria kuukaudessa. Sopimus oli tehty 31. maaliskuuta 2019 saakka, mutta Chyna muutti kiinteistöstä jo marraskuussa 2018. Hän lopetti tällöin myös vuokrien maksamisen.

Nyt vuokranantaja Michael Kremerman on joutunut hakemaan maksamattomia vuokria oikeusteitse. Kokonaislasku oli 48.546 dollaria, mutta Blac Chyna joutui myös maksamaan miehen oikeudenkäyntikulut. Oikeus määräsi, että 31-vuotias Blac Chyna joutuu nyt maksamaan entiselle vuokranantajalleen yhteensä 72.000 dollaria, TMZ uutisoi.