Keshan hitistä tuli ilmiö TikTokissa – artisti julkaisi nyt oman version tanssista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha julkaisi juuri uuden High Road -nimisen albumin, jonka myötä nainen lähtee myös pian laajalle kiertueelle. Nyt artistin yllätykseksi hänen kymmenen vuotta vanha kappale Cannibal on alkanut kuitenkin uudelleen nousemaan todella suosituksi nuorten keskuudessa.

Vanhan 2010 vuonna julkaistun Cannibal-kappaleen uudelleen herääminen on TikTok-sovelluksen ansiota. Kappaleeseen on tehty sovelluksessa tanssi, joka alkoi nopeasti leviämään. Nyt myös Kesha itse päätti tanssia kappaleensa tahdissa siihen keksityn koreografian läpi.

Kesha julkaisi oman tanssivideonsa vieretysten Charli D’Amelion kanssa. Charli D’Amelio on suosittu sometähti ja tanssija, joka on noussut tunnetuksi juuri TikTok-sovellukseen tekemistä lyhyistä tanssivideoistaan, joita seuraa kymmenet miljoonat katselijat.