Mies aloitti pitkän olutpaaston – aikoo rikkoa ennätyksen

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Del Hall nousi viime vuonna otsikoihin olutpaastonsa ansiosta. Ohiossa asuva mies onnistui pudottamaan painoaan lähes 20 kilon edestä juomalla pelkkää olutta 46 vuorokauden ajan.

Tänä vuonna Hall on toteuttamassa uudelleen olutdieetin. Tällä kertaa hän aikoo paastota nauttimalla pelkkää olutta 50 vuorokauden ajan. Hallin tavoitteena on rikkoa maailmanennätys, vaikka Guinnessin ennätystenkirja ei sitä virallisesti hyväksyisikään.

Vaikka Hallin tavoitteena on ennätyksen rikkominen, ei hän omien sanojensa mukaan tee sitä todistaakseen mitään kenellekään. Sen sijaan kyseessä on puhtaasti henkilökohtainen haaste. Hall haluaa nähdä onnistuuko hän tänäkin vuonna pudottamaan olutdieetillä 20 kilon edestä painoa, uutisoi Cincinnati Enquirer.