Mitkä kurvit! Jennifer Lopez kuvasi itseään hiekkarannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin supertähti Jennifer Lopez täytti hetki sitten 50 vuotta. Lopez on yksi niistä julkisuuden valokeilassa paistattelevista kaunottarista, jotka eivät tunnu vanhenevan lainkaan. Suurin syy hyvien geenien lisäksi naisen upeaan ulkonäköön on hyvin kurinalainen elämä, jota Lopez elää.

Jennifer Lopez julkaisi itsestään nyt näyttävän videon hänen Instagram-kanavalleen. Videolla nainen nauttii auringosta hiekkarannalla makoillen. Tähti on kuvannut itseään puhelimellaan esitellen kameralle omia kurvejaan ja kuvaamalla lopulta myös kasvojaan.

Jennifer Lopez paljasti aiemmin, että hänen hyvän ihonsa ja timmin vartalonsa salaisuus on treenaamisen lisäksi se, että hän syö huipputerveellisesti. Nainen ei halua syödä mitään prosessoitua ruokaa, ei leivonnaisia, makeisia tai rasvaista pikaruokaakaan. Nainen syö paljon kasviksia, marjoja, hedelmiä ja nauttii ruokajuomanaan vain vettä, jonka sekaan on puristettu tuoretta limemehua.