Vuoden Sketsihahmo 2020 on Urmas Viilunk

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikoittain yli miljoona suomalaista tavoittanut huippusuosittu Putous huipentuu tänään, kun ohjelman sketsihahmojen kilpailussa nähdään finaali. Viime viikolla 1,4 miljoonaa suomalaista tavoittaneen viihdeohjelman hahmojen finaalissa nähtiin Antti Tuomas Heikkisen Yölintu ja Mikko Töyssyn Urmas Viilunk.

Finaali oli lopulta Urmas Viilunkin juhlaa, sillä hänet kruunattiin lopulta Vuoden Sketsihahmo 2020 -tittelillä. Ammattilaiset rankkasivat jo heti Putous-kauden alussa sketsihahmokisan kolmen kärkeen hämmentävän tarkasti nyt nähdyn kolmikon, kun Urmas Viilunkin ja Yölinnun lisäksi kolmikossa oli kertoimien perusteella myös Salon Seija.

Aivan nappiin ennnusteet eivät kuitenkaan menneet, sillä koirakuiskaaja Hillevi Häntä-Heikkilä oli niissä viimeisenä. Hän kuitenkin selvisi lopulta neljän parhaan joukkoon. Finalisteista virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk sai huomiota myös ulkomailla, sillä Viron mediat noteerasivat jo heti aloitusjakson jälkeen ja korostivat hahmon aitoutta.