Victorian enkelin pakarat villitsevät somessa – bikinikuvat vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nyt malli poseeraa rantavedessä upeissa bikineissä ja poseeraa kuvaajalle samalla kun kuvaussessiota myös videokuvataan.

View this post on Instagram

Kingston Cat 🐆 @tropicofc

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice Swanepoel kruunattiin Instagramissa vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi pari vuotta sitten, ja hänen vartalonsa on edelleen miljoonien fanien seurattavana. Aivan viime päivinä Candice on julkaissut runsaasti bikinikuvia, joissa hänen pakaransa ovat nousseet pääosaan. Kuvat ovat luonnollisesti olleet hänen someseuraajiensa mieleen.

View this post on Instagram

Secret garden 🌿

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

View this post on Instagram

Stay wild 💚🖤💛💚🖤💛

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice Swanepoel poseeraa itse uusissa Tropic of C -merkin Instagram-kuvissa. Upeissa kuvissa nainen poseeraa sekä mustissa että eläinkuosillisissa bikineissä. Mallin mukaan Tropic of C -merkin bikinien inspiraationa toimivat luonto ja naisen vartalo.