Kim Kardashian rakastaa siisteyttä: ”En saa mitään aikaiseksi sotkun keskellä”

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ja Kanye West asuvat suuressa minimalistisessa kartanossa. Nyt he ottivat osaa Architectural Digest -julkaisun leikkimieliseen haastatteluun, jossa aviopari kyselee toisiltaan heidän kotiinsa ja yhteiseen asumiseen liittyviä kysymyksiä.

Kartanossa on suuri lämmitetty uima-allas, mutta Kim Kardashian myöntää videolla, että ei ole kertaakaan uinut altaassa. Jopa Kanye West yllättyy tästä vastauksesta, koska luuli Kardashianin rakastavan aina lämmitettynä olevaa uima-allasta. Lapset kuitenkin käyttävät allasta jatkuvasti, minkä vuoksi se on perheenäidin mielestä tarpeellinen.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin sisustustyyli on todella minimalistinen. He eivät pidä koriste-esineistä, kirkkaista väreistä tai sotkusta. Kardashian sanoo, että hän ei saa mitään aikaiseksi jos hän yrittää työskennellä tilassa, joka on sotkuinen tai jossa on paljon irtotavaraa.

Kardashian kertoo rakastavansa hänen kylpyhuoneensa valaistusta, koska se saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja onnistuu jotenkin saamaan myös selluliitin katoamaan. Kanye West on sitä mieltä, että sellainen valaistus tarvittaisiin joka paikkaan.