Demi Lovato paljasti repsahduksestaan – yritti pyytää samana iltana apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato oli kuolla yliannostukseen heinäkuussa 2018. Hän oli nauttinut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Tapahtumasta toivuttuaan nainen on kertonut, että syömishäiriö oli lopulta ollut suurin tekijä, joka oli johtanut ongelmiin myös huumausaineiden kanssa.

Nyt Demi Lovato paljasti Ellen DeGeneresin vieraana ollessaan mitä sinä iltana tapahtui kun hän repsahti. Demi Lovato oli ollut kuusi vuotta raittiina, mutta huomasi syömishäiriön pahentuessa olevansa vielä onnettomampi kuin silloin kun hän käytti päihteitä.

Lovato oli kertonut tuntemuksistaan omalle tiimilleen ja pyytänyt heiltä apua. Hän sai läheisimmiltä hänen kanssaan työskenteleviltä ihmisiltä kuitenkin hyvin kylmän vastaanoton, mikä lopulta ajoi naisen juomaan alkoholia ja käyttämään muitakin huumausaineita.

Demi Lovato myöntää, että päätös ja vastuu repsahtamisesta oli täysin hänen omansa. On kuitenkin sanomattakin selvää, että nuori nainen olisi kaivannut vaikealla hetkellä henkistä tukea ja apua, mikä olisi voinut ennaltaehkäistä naisen kääntymisen päihteiden pariin takaisin.