Lizzon TikTok-video poistettiin: ”Vain laihat saavat olla TikTokissa bikineissä?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on musiikin monitaituri. 31-vuotias nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa. Nyt nainen tylytti TikTok-sovellusta siitä, että hänen bikinivideonsa poistettiin sääntörikkomuksen vuoksi.

Lizzo on tunnettu positiivisen minäkuvan puolestapuhuja. Hän ei pelkää esitellä omia kurvejaan, minkä vuoksi nainen nähdäänkin usein bikineissä tai seksikkäissä alusvaatteissa hänen omilla videoillaan. Naisen julkaisema bikinivideo oli kuitenkin poistettu TikTok-sovelluksesta sen vuoksi, että sen väitettiin rikkovan sääntöjä.

Lizzo ei voinut kuin ihmetellä sitä, minkä vuoksi hänen julkaisemansa video olisi rikkonut sääntöjä. Lizzon silmissä tilanne vaikuttaa Daily Mail -sivuston mukaan siltä, että sovellukseen julkaistuilla videoilla saa esiintyä bikineissä vain mikäli omistaa hoikan vartalon.

View this post on Instagram

Gettin ready for side nigga day ❤️ love u babe 💐

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on