Charlie Sheeniä syytettiin jälleen lapsitähden raiskauksesta – kiisti teon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ex-lapsitähti Corey Feldman on useita kertoja syyttänyt Charlie Sheeniä edesmenneen Corey Haimin raiskauksesta. Syytökset tulivat jälleen esille Feldmanin tuoreessa (My) Truth: The Rape of Two Coreys -dokumenttielokuvassa.

Feldmanin mukaan Sheen raiskasi Haimin vuonna 1986 kaksikon työstäessä Lucas-elokuvaa. Sheen oli tuolloin 19-vuotias ja Haim 13-vuotias. Charlie Sheen on kiistänyt syytökset.

– Nämä sairaat, vääristellyt ja uskomattomat väitteet eivät koskaan tapahtuneet. Piste. Kehotan kaikkia miettimään niiden lähdettä ja lukemaan mitä hänen äitinsä Judy Haim on sanonut, Sheenin tiedottaja kuvaili Huffpost-lehden mukaan.

Judy Haim on kuvaillut Feldmanin syytöksiä perättömiksi, eikä Corey Haim hänen mukaansa koskaan puhunut Charlie Sheenistä. Corey Haim kuoli vuonna 2010 keuhkokuumeeseen.