Näin Blake Lively valmistautui roolia varten – paljasti hurjan aikataulunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunnalla on kolme alle viisivuotiasta lasta, joista nuorin syntyi viime lokakuussa. Livelyn mukaan heidän arkensa on nykyään melko hektistä kolmen lapsen kanssa.

Blake Lively on todella kova tekemään töitä. 32-vuotias näyttelijä kertoo Vanity Fair -sivuston kuvaamalla videolla millainen hänen tyypillinen päivänsä oli The Rhythm Section -elokuvan kuvauksissa. Lively oli allekirjoittanut sopimuksen elokuvasta juuri toisen lapsen synnytettyään, mikä tarkoittikin sitä, että naisella oli vain kahdeksan kuukautta aikaa saada itsensä todella kovaan fyysiseen kuntoon.

Blake Lively treenasi lastensa kanssa kotona joka aamu ja käytti heitä painoinaan. Hän harrasti myös seinäkiipeilyä, minkä lisäksi näyttelijän tuli ottaa vielä puhetunteja oppiakseen brittiaksentin. Tyypillisesti Livelyn päivä alkoi aina aamuviideltä ja päättyi illalla vasta yhdeksältä, jolloin hän oli päässyt kotiin kuvauksista.