Paperiliiton puheenjohtaja lupaa: ”WC-paperia kyllä riittää”

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronavirus leviää maailmanlaajuisesti valtavalla vauhdilla. Koronavirus on johtanut erikoisiin tilanteisiin kun ihmiset ovat alkaneet varautumaan siihen, että he tulevat viettämään pidempiä aikoja kotonaan karanteenissa.

Pandemia on saanut ihmiset hamstraamaan. Aiemmin uutisoitiin, että Australiassa loppui vessapaperi koko maasta yllättävän hamstraamisen seurauksena. Myös Suomessa on jo huomattu vessapaperin kasvanut suosio, kun eilisen aikana monien markettien vessapaperihyllyt olivat kokonaan tyhjinä.

Kansanedustaja Paavo Arhinmäki lähti heti tiedustelemaan vessapaperin tilannetta Twitterissä Paperiliiton puheenjohtajalta. Arhinmäki kysyi, että pystyykö Petri Vanhala lupaamaan, että vessapaperikoneet ovat viimeiset, jotka ajetaan alas paperiteollisuudessa. Tähän Vanhala vastasi tyynen rauhallisesti: ”Kyllä me pidetään huoli, että WC-paperia riittää”.