Camila Cabello paljasti – pelkää mörköjä ja syö banaanin joka aterialla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nyt nainen otti osaa Voguen suosittuun haastattelusarjaan, jossa toimittaja päästetään kameran kanssa Cabellon kotiin esittämään 73 kysymystä.

Hurmaava 22-vuotias Camila Cabello viettää aikaansa Englannissa kauniissa maalaistalossa hänen vanhempiensa kanssa. Ensitöikseen nuori artisti esittelee sitä miten hänen kappaleensa syntyvät. Aluksi nainen kertoo kirjoittavansa lyriikat ylös tietokoneelle, minkä jälkeen hän alkaa etsiä sopivia sointuja ja melodiaa, jotka tukevat sanomaa.

Camila Cabello kertoo myös hieman hänen miesmaustaan. Naisen mukaan miehessä kaikkein viehättävin piirre on kiltteys. Nainen sanookin haluavansa kiltin ja hyvän miehen. Cabello myöntää myös sen, että hän nukkuu aina öisin sukat jaloissa koska hän pelkää, että mörkö saapuu yöllä ja nuolee hänen jalkojaan.

Laulaja kertoi hänen erikoisesta ruokailutottumuksestaankin ja intohimostaan banaania kohtaan. Camila Cabello syö banaanin joka päivä jokaisen ateriansa yhteydessä. Ruoka voi olla pastaa, voileipä tai vaikkapa pitsa, mutta nainen syö sen kanssa banaanin.