Kitupiikkiäiti kierrättää jopa ruoantähteet – raha tärkeämpää kuin hygienia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla esitettävä Extreme Cheapskates esittelee äärimmäisiin ratkaisuihin turvautuvia ihmisiä, joiden ensisijainen tarkoitus on säätää kaikessa. He ovat pihejä kitupiikkejä.

Yksi uskomattomiin ratkaisuihin turvautuvista on Stephanie-niminen nainen, joka kierrättää jopa ruokien keitinveden. Hän säilöö lapsilta ylijääneen ruoan ja rajoittaa suihkussa käymisen kahteen minuuttiin. Pyykkiaine annostellaan tässä perheessä lääkeruiskulla ja kuivausrummun keräämä nukka hyödynnetään pumpulin tavoin.

Stephanie menee kuitenkin äärimmäisyyksiin valmistellessaan miehensä kaveri-iltaa. Juhlissa tarjoiltava lasagne valmistetaan jämätuotteista ja astianpesukoneen kuumuudessa uunin sijaan. Hänen miehensä häpeää muutaman dollarin takia elämäänsä rajoittavaa naista.