Naiset yrittivät saada treffiseuraa ruoanlaittotaidoilla – video kiteyttää miten kävi

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Nyt kolme sinkkunaista laittoivat tämän teorian testiin yrittäessään saada itselleen treffiseuraa heidän ruoanlaittotaitojensa avulla.

YouTube-videolla nähdään hauska testi, jossa kolme sinkkunaista yrittivät saada itselleen treffit kokkaamalla miehille. Kaksi miestä saivat istuutua ruokapöydän ääreen ja arvostella kolme ateriaa. Lopuksi miesten tuli ruoan perusteella päättää minkä aterian valmistaja olisi paras treffikumppani.

Ensimmäinen nainen tekee vegaanista pasta bolognesea, mikä on selvästi miesten mieleen. Miehet eivät edes huomanneet, että tutussa liharuoassa ei ole käytetty lainkaan jauhelihaa. Toinen nainen valmisti kanaa, perunaa ja parsakaalia. Kolmas ruoka oli ravintolasta tilattu ja naisten yllätykseksi se olikin vähiten miesten mieleen.