Sara Underwood suihkussa luonnon helmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Nyt Sara on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän itse nautiskelee suihkusta poikkeuksellisissa maisemissa. Luonnon helmassa asuntoautossa asuva kaunotar keikistelee kuvassa valkoisissa bikineissä ulkosuihkussa jylhissä kalliomaisemissa.

View this post on Instagram

My kind of shower 👌🏼 . 📸 by @jacobwitzling

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.