Taapero vei kultaisennoutajan ulos – lapsi oli enemmän innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen pienimpien ja lemmikkieläinten välille syntyy yleensä hyvin nopeasti todella lämmin ja ainutlaatuinen suhde. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni taapero ulkoiluttaa perheen koiraa.

Ihastuttavalla videolla nähdään yksivuotias Elliot-niminen poika, joka on halunnut lähteä kävelyttämään perheen Trooper-nimistä kultaistanoutajaa. Elliot oli löytänyt koiran talutushihnan ja yrittänyt laittaa sitä koiralle, jolloin äiti oli tullut pojan apuun ja he olivat lähteneet yhdessä ulos viemään koiraa kävelylle.

Elliot ja Trooper ovat todella suloinen näky kävellessään vieretysten. Elliot vaikuttaa kovin määrätietoiselta, mutta haparoivien askeltensa kanssa taapero on kuitenkin vielä niin epävarma koiran ulkoiluttaja, että Trooper näyttää liikkuvan pojan vierellä erityisellä varovaisuudella.