Billie Eilish ei voi enää käydä äidilleen ruokakaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on nopeasti maailman maineeseen kivunnut supertähti. 18-vuotias artisti teki historiaa ja voitti palkinnot kaikista Grammy-gaalan tärkeimpinä pidetyistä kategorioista. Eilish voitti parhaan uuden artistin, vuoden levytyksen, vuoden albumin ja vuoden kappaleen palkinnot. Lisäksi hän voitti vielä parhaan pop-albumin Grammyn.

Suosio ja tunnettuus ovat aiheuttaneet sen, että Billie Eilishin elämä on muuttunut merkittävästi ja se eroaa hyvin paljon muiden 18-vuotiaiden nuorten naisten elämästä. Billie Eilish kertoi Vogue-lehdelle surevansa esimerkiksi sitä, että hän ei enää pystyisi menemään mihin tahansa työpaikkaan. Nainen olisi aiemmin halunnut työskennellä ravintola-autossa, mutta kokee, että se ei olisi enää mahdollista.

Eilish ei enää pysty käymään ruokakaupassakaan tekemässä äidilleen ostoksia. Supertähti tosin myöntää, että kyllähän hän voisi käydä kaupassa, mutta se ei olisi enää samanlaista. Tähti ei luultavasti montaakaan minuuttia saisi tehdä rauhassa ostoksiaan.