Danielle Knudsonin rohkea poseeraus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson.

Mallikuvauksissa paratiisisaarella taannoin vieraillut mallikaunotar toteaa olevansa koronakaranteenissa ja kyselee seuraajiltaan mitä he tekevät ollessaan kotosalla. Kaunotar itse näyttää lähinnä viihtyvän alusvaatteisillaan ja tiirailevan naapureita kiikareilla.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.