Perhe yritti saada vauvan ensiaskeleet videolle – toinen varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kotivideot ovat loistava tapa tallentaa ihania muistoja ja elämän suurimpia merkkipaaluja. Moni perhe yrittää saada lapsensa ensimmäiset askeleet videolle. Nyt YouTube-videolla nähdäänkin hauska esimerkki eräästä kuvausyrityksestä.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa toinen vauva tuli kameraan eteen poseeraamaan kun perhe yritti kuvata toista vauvaa oppimassa kävelemisen jaloa taitoa. Vanhemmat yrittävät taustalla saada pikkuista ottamaan ensimmäisiä askeliaan, kun ilmeisesti kaksossisko päättää varastaa huomion.

Toinen vauva ottaa pöydästä tukea ja astelee suoraan kameran eteen. Vauva ihmettelee videokameraa hetken ja päättää läväyttää kameran linssille hurmaavimman hymynsä. Vanhemmat eivät pysty pidättelemään nauruaan kun he huomaavat, että toinen vauva oli päättänytkin kuvata itseään.